Official GIGABYTE Forum

marvel

Johnz-

  • 109
  • 1
marvel
« on: June 06, 2011, 04:37:34 am »
Hello, gigabyte ud3r x58a revision 2, i just install my dvdrom at the first down marvel port, because at intel controllers i have the ssd and the my other hdd set to ahci, i must use drivers on marvel now? because in device manager it have the (?) on marvel icon.

nothink important us i know..


John.

Dark Mantis

  • *
  • 18413
  • 413
  • 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont
    • Dark Mantis
Re: marvel
« Reply #1 on: June 06, 2011, 08:53:21 am »
Hi and welcome to the Gigabyte Forum.

If you now install the Marvell device drivers the icon should change to show normal. ;)
Gigabyte X58A-UD7
i7 920
Dominators 1600 x6 12GB
6970 2GB
HX850
256GB SSD, Sam 1TB, WDB320GB
Blu-Ray
HAF 932

Gigabyte Z68X-UD5-B3
i7 3770K
Vengeance 1600 16GB
6950 2GB
HCP1200W
Revo Drive x2, 1.5TB WDB RAID0
16x DLRW
StrikeX S7
Full water cooling
3 x 27" Iiy

Johnz-

  • 109
  • 1
Re: marvel
« Reply #2 on: June 06, 2011, 11:02:43 am »
yep i know i didnt install it yet its just the dvdrom anyway maybe i will set it up again back on intel dont know just testing..

Dark Mantis

  • *
  • 18413
  • 413
  • 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont
    • Dark Mantis
Re: marvel
« Reply #3 on: June 06, 2011, 09:09:10 pm »
It would be prudent to leave it on the Marvell port.
Gigabyte X58A-UD7
i7 920
Dominators 1600 x6 12GB
6970 2GB
HX850
256GB SSD, Sam 1TB, WDB320GB
Blu-Ray
HAF 932

Gigabyte Z68X-UD5-B3
i7 3770K
Vengeance 1600 16GB
6950 2GB
HCP1200W
Revo Drive x2, 1.5TB WDB RAID0
16x DLRW
StrikeX S7
Full water cooling
3 x 27" Iiy