Official GIGABYTE Forum

Stuck on Loading Operating System screen...

Stuck on Loading Operating System screen...
« on: November 04, 2012, 04:50:48 am »
I've seen different variations of this problem posted but none quite like mine, so here goes.  I just assembled a new computer. The hardware:

Motherboard: Gigabyte GA-990FXA-UD3
CPU: AMD FX 4170
RAM: Patriot Viper 2x8GB Kit DDR3
GPU: Gigabyte AMD Radeon HD 7950
HDD: Plextor M5P Series PX-256M5P (SSD)
Optical: none at the moment

I'm attempting to install Windows 7 from a flash drive (my BD-ROM won't be in till some time next week) and I'm running into the following issue.  Once the initial GIGABYTE screen loads I have about 2 seconds to press tab, f12 or delete.  If I attempt to press delete to go to the BIOS settings, the screen changes as though it's beginning to load the BIOS menu but then cuts to the loading operating system screen.  So I can't access the BIOS.  No matter what I try the action is interrupted and I'm on the loading operating system screen. 

If I boot up with the flash drive in it simply sits on the loading operating system indefinitely.  Any thoughts on how I should proceed? 


autotech

  • 1553
  • 35
Re: Stuck on Loading Operating System screen...
« Reply #1 on: November 06, 2012, 02:52:48 am »
Is your keyboard a usb keyboard if so do you have a ps2 keyboard you can try?
GA-Z170X-UD5,Core i5-6600K,16 GIG,3200 ram ,2 X Corsair 240GB SATA III SSD, 500 gig HD,7 ult 64\, Rx-480 8gig\

Z97X-SOC GIGABYTE, I5 4670k, 16 gig 1600 ram, 240 gig sata3 SSD,1x 500HD/ R9 280x, corsair 650 RM PSU

GA-Z97X-Gaming G1,850 corsair,,DDR4 3200,240SSd,6950 video,850EVA

 

anything