Official GIGABYTE Forum

1080ti FE has 2x8pin connectors, my power supply only has 1x6 and 1x6+2

Hi
had a search through the forum but cant really find the answer
I have the following
1080ti FE has 2x8pin connectors, my power supply only has 1x6 and 1x6+2
I've read that this will still work and not cause any issues
Is this correct or do I need to get a new power supply , will I need to plug in a certain way (which the 1X6+2 and the 1x6 go into)
Cheers

TFisher

  • 80
  • 2
Hi
had a search through the forum but cant really find the answer
I have the following
1080ti FE has 2x8pin connectors, my power supply only has 1x6 and 1x6+2
I've read that this will still work and not cause any issues
Is this correct or do I need to get a new power supply , will I need to plug in a certain way (which the 1X6+2 and the 1x6 go into)
Cheers

I would'nt take any chances with an expensive card. Which psu do you have?
GA-Z170X Gaming 5   F5 bios/i7- 6700k / Corsair H110/Samsung 850 Evo SSD 250gig/3x Seagate 1tb Storage/16 gig Corsair Vengeance DDR4 2800/Asus GTX 1070 8GB OC/Corsair AX 760i PSU/Logitech Z-5500 Sound/Win 10 x64 /Corsair 780T Case/48" Sony monitor/



I would'nt take any chances with an expensive card. Which psu do you have?
[/quote]

Mmmm interesting , just looked on the web site
http://uk.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N108TD5X-B#sp
 and its stating 1x6 and 1x8 which my PSU has (650W) , so hopefully all good , not sure where I seen the twin 8pin , but ill soon find out when it arrives
Cheers