Official GIGABYTE Forum

GA-AB350M-Gaming3

GA-AB350M-Gaming3
« on: September 13, 2018, 10:12:03 pm »
Hi
a friend asked to check out his build, GA-AB350M-Gaming 3
when i got it, it wouldn't boot at all. after a bit of research i cleared the CMOS, and then went about updating the bios to the latest version.
all that went fine.

Q1) when booting though sometimes, the monitor ends up with a pink tinge?
Q2) i've been unsuccessfully trying to install Windows 8 on it. am i imagining it or did i read somewhere that it will only work with windows 10?

I dont have as much time as id like to spend at it, so any advice on the above issues would be appreciated. thanks
Damo.


shadowsports

  • 1599
  • 45
  • Xbox One, Drives STI, Use QVL RAM For Best Results
    • Gigabyte US
Re: GA-AB350M-Gaming3
« Reply #1 on: September 22, 2018, 08:54:06 pm »
Greetings,
Pink tinge.

Could be monitor, cabling or driver.

OS support:  (7, 8 and 10 are supported)

1.Support for Windows 10 64-bit
2.Support for Windows 7 64-bit
 * To support Windows 7 64-bit, you must install an AMD Pinnacle Ridge & Summit Ridge CPU.
 * Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7.
Z97X-UD5H (F8) \RM850w, 4790K, 16GB Vengeance, GTX970 FTW SC, 850 Pro's RAID0, 1TB WD, W10 1803
Z370-HD3P (F5) \750w, 8350K, 8GB LPX 3200 - 16-18-18-36, GTX 660 FTW, Intel SSD, 2TB RAID1, W10 1803
Coming soon: Z370-Gaming7 \850w, 8700K, 32GB LPX 3200, GTX 1080, 960 Pro m.2, W10

 

anything