Official GIGABYTE Forum

Giga-Byte WiFi card issue

Giga-Byte WiFi card issue
« on: October 20, 2010, 04:22:06 am »
Whenever I bridge my Local area Network connection to my WiFi which is a Giga-Byte AirCruiser Wireless LAN Card, the icon in the bottom right shows it disconnecting and reconnecting, on and off.  Then it won't go back to normal and I need to use a restore point to get it back to normal, any help?
« Last Edit: October 20, 2010, 04:27:48 am by explicitNRG »

Dark Mantis

  • *
  • 18405
  • 414
  • 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont
    • Dark Mantis
Re: Giga-Byte WiFi card issue
« Reply #1 on: October 20, 2010, 11:13:18 am »
I really don't know and so am only guessing that maybe it is an incompatibility between the two. Are you using the latest drivers?
Gigabyte X58A-UD7
i7 920
Dominators 1600 x6 12GB
6970 2GB
HX850
256GB SSD, Sam 1TB, WDB320GB
Blu-Ray
HAF 932

Gigabyte Z68X-UD5-B3
i7 3770K
Vengeance 1600 16GB
6950 2GB
HCP1200W
Revo Drive x2, 1.5TB WDB RAID0
16x DLRW
StrikeX S7
Full water cooling
3 x 27" Iiy

Re: Giga-Byte WiFi card issue
« Reply #2 on: October 22, 2010, 01:24:45 am »
I believe so, I just went and downloaded them.

Dark Mantis

  • *
  • 18405
  • 414
  • 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont
    • Dark Mantis
Re: Giga-Byte WiFi card issue
« Reply #3 on: October 22, 2010, 09:17:41 am »
I am afraid I don't have access to this hardware and so am not able to test for your problem and as I am not familiar personally with it I can't help further. Sorry. Maybe someone who has one of these cards can help you.
Gigabyte X58A-UD7
i7 920
Dominators 1600 x6 12GB
6970 2GB
HX850
256GB SSD, Sam 1TB, WDB320GB
Blu-Ray
HAF 932

Gigabyte Z68X-UD5-B3
i7 3770K
Vengeance 1600 16GB
6950 2GB
HCP1200W
Revo Drive x2, 1.5TB WDB RAID0
16x DLRW
StrikeX S7
Full water cooling
3 x 27" Iiy

 

anything