Official GIGABYTE Forum

You are currently not attached to an Nvidia GPU?

You are currently not attached to an Nvidia GPU?
« on: October 28, 2011, 10:37:49 am »
So i have the 560ti GTX i literally have just got this computer i have all the newest drivers i bought it so i could play bf3 anyway it was crashing so i did what people have said worked on them on the fourms which was to download MSI afterburner and change clock from 900mhz to 850 and it works so i did that and the game still crashed and after it crashed that time i got this error message.

You are currently not attached to an Nvidia GPU? so i dont no to much about them so i have reinstalled my operating system and the drivers for this card however in device manager there is still a yellow sign and it has erroe code 43?

I am wondering has this broken my card or is there a fix for this? i havent even had it a month....


Dark Mantis

  • *
  • 18405
  • 414
  • 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont
    • Dark Mantis
Re: You are currently not attached to an Nvidia GPU?
« Reply #1 on: October 28, 2011, 08:09:47 pm »
Hi and welcome.

When you were installing the third party software did you change anything else apart from the clock speed ?

I would open a ticket with GGTS as it will take a while to get an answer anyway I expect.

Just enter your email address and click on the language of choice.
GGTS   http://ggts.gigabyte.com/

Please expect several days for a reply.
Gigabyte X58A-UD7
i7 920
Dominators 1600 x6 12GB
6970 2GB
HX850
256GB SSD, Sam 1TB, WDB320GB
Blu-Ray
HAF 932

Gigabyte Z68X-UD5-B3
i7 3770K
Vengeance 1600 16GB
6950 2GB
HCP1200W
Revo Drive x2, 1.5TB WDB RAID0
16x DLRW
StrikeX S7
Full water cooling
3 x 27" Iiy

 

anything